17 Ocak 2015 Cumartesi

Turbobitten Para Kazanma Yolları

Arkadaşlar her insan internet üzerinden para kazanmak istiyor.İnternet alemine girdikleri günden itibaren sabırsızca hareket ediyorlar.Hiç beklemeden adım atıyorlar.Plansız,projesiz.Sonra internetten para kazanılmadığını,böyle bir şey olmadığını savunup duruyorlar sağda solda.Öncelik internetten para kazanmak oldukça tecrübe gerektiren fakat o tecrübeye sahip olduktan sonra bile azda olsa zahmetli bir iştir.Fakat gerçek hayattan aldığınız zamandaki tecrübeyle burada yarısıyla gerçekten 3-5 bin maaşı çok rahatlıkla çok değişik yollardan alabilirsiniz.Ben bu yazıda turbobitten bahsedeceğim.Eğer ki turbobite kaydınız yoksa.


Turbobite nasıl üye olunur ?

Yoksa yukarıdaki bağlantıya tıklayarak kendinize bir turbobit hesabı edinin.Varsa birazdan turbobitten para kazanma yollarını anlatacağım.Onlardan birini seçin ve gerekli tecrübeyi edinene kadar uğraşın.Turbobitin mantığını eminim biliyorsunuzdur.İndirme üzerinden para kazanmak.Turbobite yüklediğiniz dosyalar ne kadar indirilirse o kadar para kazanırsınız.O yüzden insanlara bu dosyaları aradıklarında onların bu dosyalara erişmelerini sağlayın.Bunun en iyi yolu arama motorlarıdır.İnsanlar bir ihtiyaçları bile olduklarında arama motorlarına başvururlar.Bu sayede aradıkları şeye ulaşabilirler.Sizde onlar ne istiyorsa onlara onu verin.Fakat sakına dosya linkinizi her yerde paylaşarak vakit kaybı yaşamayın.Çünkü heryerdeki insanlar o dosyayı indirmek istemiyo olabilirler.Bu tamamen zaman kaybıdır.Eğer siz facebook arkadaşlık grubunda kalkarda bir film indirme linki atarsanız.Ne kadar ilgi görünür bilinemez.Fakat film üzerine açılmış bir grupta atarsanız bir nebze olsun indirme sayısı artacaktır.Fakat bu bile sizi tatmin etmiyo olabilir.Bu çok normaldir.Eğer ki turbobit para kazanma konusunda iyi bir gelir elde etmek istiyorsanız.Kesinlikle arama motorlarınızı kullanmalısınız.Yani diyorum ki bir site açmalısınız.Eğer ki tatmin edici bir gelir istiyorsanız bir site açmak zorundasınız.İlerleyen yazılarımızda sizlere bir websitesi nasıl açılır ? Seo Nedir ? Dijital Pazarlama Nedir ? Bu konularda sizleri bilgilendireceğiz.

1 yorum:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=MXwkHSpOBOg
    Turbobitten ne kazanılır?

    Merhaba arkadaşlar turbobittten aylık ne kazanılır? Nerde paylaşılır? Ne paylaşılır? Gibi konularda videolarıma youtube kanalımdan göz atabilirsiniz...

    Şuana kadar benim kazancım toplam 58 bin $ geçti (Sadece turbobitten) gelen 1000'lerce soruya cevap verdim ama artık yoruldum video çekmeye karar verdim.

    YanıtlaSil